The Best Of...RBD

30.12.2012.

Dulce news

Evo i malo novosti o Dulce...Dul se fotografirala sa vjernim fanovima u Riu De Jeneiru...

Click to view full size image

CVVRJ-002.jpg cvvrio_010.jpg cvvrio_009.jpg CVVRJ-003.jpg

Stranica Mtvla pokrenula je glasovanje za latinski hit godine a među njima nalazi se i dulcin hit Es un Drama.Ja sam naravno glasovala a možete i vi klikom na OVDJE a evo i videa da znate za šta glasate :)

...a da nebi pofalilo slika evo ih još malo ovog puta sa nastupa u Sao Paulu u sklopu njezine turneje:

Click to view full size imageClick to view full size imageClick to view full size image

 

16.12.2012.

Maite u filmu

Maite Perroni, koja filmom “El arribo de Conrado Sierra” debitira na velikom platnu, tumači Ninfitu, odlučnu mladu djevojku koja brani svoju ljubav od društva i vlastite obitelji i jedina je od sestara koja želi promijeniti svoj način života.
“Priča govori o temama seksualnosti, religije, ljubavi, kazne, proždrljivosti i rasizma. Kad su mi dali scenarij odmah sam se zaljubila u priču svakog lika, odmah sam sebi zamislila boje, lokacije, hranu, sve”, izjavila je bivša RBD-ovka.

Producent filma je cijenjeni meksički producent Rene Pereiri kojem je pošlo za rukom da scenarij pretoči u film i da dobro prikaže ženski svijet četrdesetih godina u Meksiku.
“Priča govori o pet sestara i njihovoj majci, koje su same sa svojih dvadeset godina, a u to doba su već smatrane usidjelicama i starim curama. Optimistične su unatoč teškoj situaciji u kojoj žive, dobre su žene. Svi moji likovi imaju tužnu auru, iako nisu sami”, rekao je Pereira.

 

07.12.2012.

Happy B-day Dulce !

Dulce Maria je jučer(na sv.Nikolu) proslavila svoj 27.rođendan.Želim joj svu sreću a ova gore slika mislim da je slikana baš jučer u Venezueli.